Tolken bij een uitvaart

Workshop datum 26-09-2020 Wat kan je verwachten bij het tolken van een uitvaart. Emoties als verdriet en rouw kunnen een rol spelen bij het tolken in deze setting. Hoe ga je daar mee om. Tijdens de workshop hebben we een informatief bezoek gebracht aan een crematorium.

Visuele Muziek

Opleidingsjaar: 07-09-2019 t/m 06-06-2020 Muziek en muziekteksten laten zien in gebarentaal? Ja, dat kan! Met veel plezier en met succes heb ik de opleiding Visuele Muziek van 1.2 Communicatie gevolgd. Ik heb geleerd hoe mooi en veelzijdig gebarentaal toegepast kan worden in de vertaling van muziek en muziekteksten.

Tolkchat: Tolken op afstand

Trainingsdatum: 29-05-2020 Tolkchat is een methode om op afstand te tolken. Een document wordt online gedeeld en de klant kan real-time de door mij ingetypte tekst meelezen. De klant kan kiezen op welk device de tekst gelezen wordt. Er is alleen een internetverbinding nodig. Klik hier voor meer informatie en de gebruikershandleiding van Tolkchat.

Text on tap

Trainingsdatum: 08-04-2020 Online training om te Tolken op Afstand (TOA) via Text on Tap met behulp van het streamingplatform van Text on Top. De klant ontvangt een unieke link van mij op zijn of haar gewenste device. Na het openen van de link kan men de getolkte tekst lezen. Voor meer informatie klik hier.